

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Опитайте го още днес
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Изяжде с още докато е топъл
Чаша горещо мляко с мед ще ви настрои прекрасно за спане
Вижте рецептата
Максималните температури ще варират от 15 до 25 градуса
Търсете Венера, гледайте 25 градуса вдясно